Vakkundig schadeherstel door jarenlange ervaring!

 

Camper- en caravanschade 

Van Acht Autoschade is óók specialist in camper- en caravanschadeherstel. Hagelschade, parkeerschade, schade aan de wanden: we lossen het vakkundig voor u op en zorgen ervoor dat u uw favoriete kampeermiddel weer als nieuw mee op reis kunt nemen.

We repareren schades van alle camper- en caravanmerken, zoals Hymer, Sunlight, knaus, Adria etc. met de originele onderdelen. We bieden verantwoord en kwalitatief schadeherstel voor iedere portemonnee. Zo kunnen we de kosten beperkt houden door te werken met tweedehands onderdelen; hergebruik scheelt aanzienlijk in de prijs en doet vaak niets af aan de kwaliteit. In onze eigen spuitcabine worden de onderdelen weer als nieuw gespoten. We zijn ook gespecialiseerd in kunststof lassen en moderne reparatietechnieken. Daardoor zijn minder snel nieuwe onderdelen nodig en blijft de prijs van het schadeherstel lager.

Wij helpen u graag met de totale afwikkeling van de schade. We nemen het contact met de verzekeringsmaatschappij van u over en zorgen ervoor dat uw camper of caravan snel weer volledig gerepareerd is.
 

Kijk ook op onze camper site!

Van Acht Campers

Al 15 jaar specialist in de schade.