Openingstijden

ma t/m vr: 08:00 - 17:30
zaterdag:  08:00 - 14:30

Mocht je buiten de openingstijden een afspraak willen maken, neem dan contact met ons op.
 

Adresgegevens

Industrieweg 27a
5492 NG Sint-Oedenrode
Bedrijventerrein Nijnsel

Telefoon: 0413-477727
Email:  info@vanacht-autoschade.nl

Routebeschrijvingen 

Vanuit Schijndel rijdt u via de Schijndelseweg, door Sint-Oedenrode richting bedrijventerrein Nijnsel. Ga via het viaduct over de A50 links het bedrijventerrein op en volg deze weg, houdt rechts aan. Neem vervolgens de 2e afslag links. Hier vindt u Van Acht Autoschade.

Vanuit Lieshout / Mariahout volg de Lieshoutseweg richting Nijnsel. Na de Dommelbrug gaat u de eerste straat rechts, u rijdt nu het bedrijventerrein van Nijnsel op. Neem 1e afslag rechts, hier vindt u Van Acht Campers aan de rechterkant op industrieweg 27a.

Vanuit Veghel rijdt u via de A50 richting Eindhoven. Bij afrit 9 rijdt u Sint-Oedenrode binnen. Volg de route richting Nijnsel. Ga na het viaduct over de A50 links het bedrijventerrein op en volg deze weg. Neem vervolgens de 3e afslag links. Hier vindt u Van Acht Campers aan de rechterkant op industrieweg 27a.

Vanuit Son en Breugel rijdt u via Rooiseweg richting Nijnsel. Aan het einde van de weg gaat u rechts en direct weer links het bedrijventerrein op en volg deze weg. Neem vervolgens de 3e afslag links. Hier vindt u Van Acht Campers aan de rechterkant op industrieweg 27a

Autoschade

Wat vind u van onze service? Laat het ons weten!

Wij vinden het bijzonder fijn dat u heeft gekozen voor Van Acht Autoschade. Wij hebben ons uiterste best gedaan om uw auto weer als nieuw te repareren. 

Wij zouden het geweldig vinden als u een recensie achterlaat op Google. Let op: Google vraagt om een registratie. Dit kan gewoon met je huidige mailadres, dit is om de betrouwbaarheid van de recensies te vergroten. Met het schrijven van jullie recensie helpt u ons om beter gevonden te worden in Google. Bovendien ondersteunt uw recensie potentiële klanten van Van Acht Autoschade bij het maken van de juiste keuze.

Uiteraard kunt u ook een mail sturen met uw bevindingen naar teun@vanacht-autoschade.nl. Mocht u een klacht hebben horen wij dit ook graag. U kunt ons altijd bereiken via mail of telefoon. Klachten worden geregistreerd en in behandeling genomen door Teun van Acht. Wij zullen er dan alles aan doen om het probleem samen met u op te lossen. 

 

tot ziens!

Al 15 jaar specialist in de schade.