Auto spuiten

Onze spuiter brengt in onze spuitcabine zorgvuldig nieuwe laklagen aan. Wij herstellen de lak van uw voertuig weer in de oorspronkelijke kleur. Dat is een vak apart. We hanteren strikte regels en met hoogwaardige lak en spuitapparatuur zorgen wij voor een optimaal resultaat. 

Onze ervaren spuiters zorgen voor een ongekend resultaat. Uw auto is weer als nieuw! 

Spuitwerk auto

Wat wordt er gedaan bij spuitwerk?

Wanneer er een onderdeel van uw auto wordt herstelt, schuren we allereerst het onderdeel en voorzien deze van een nieuwe laag grondverf. Wanneer de grondverf gedroogd is gaat er een laag nieuwe autolak overheen. De kleurcode wordt vooraf bepaald zodat het onderdeel dezelfde kleur krijgt als de rest van uw auto.

Wanneer de autolak gedroogd is, wordt de lak gepolijst en worden de puntjes op de I gezet. Vervolgens plaatsen en/of monteren we het onderdeel weer zodat uw auto rijklaar is.

 

De garanties van Van Acht Autoschade

✔️ Gratis vervangend vervoer en snelle haal-en-breng service

✔️ Standaard 4 jaar garantie op het herstelwerk

✔️ Dekking bij alle Nederlandse verzekeringsmaatschappijen

✔️ Korting op het eigen risico

✔️ Vakkundige oplossingen en herstelwerkzaamheden door specialisten met jarenlange ervaring

Wat kost het laten spuiten van mijn auto?

Dit is vooraf lastig te bepalen aangezien ieder spuitwerk vaak maatwerk betreft. Factoren die prijs onder andere bepalen zijn de hoeveelheid lak die gebruikt moet worden, het type onderdeel dat overgespoten moet worden en de hoeveelheid uren benodigd zijn.

Spuitcabine

Moet ik de kleurcode zelf aanleveren?

Nee, dit is niet noodzakelijk. Onze medewerkers beschikken over geavanceerde apparatuur om de exacte kleurcode te bepalen. Wanneer u een nieuwe kleur wenst kan u uiteraard wél een kleurcode aanleveren.

Kan ik mijn auto wassen na het spuitwerk?

Omdat de lak nog moet indampen is het niet verstandig de auto meteen in de was te zetten. Het is raadzaam om zeker 2 á 3 weken te wachten voordat u uw auto kan wassen.

Al 15 jaar specialist in de schade.