In 2005 start autoliefhebber Teun van Acht met het herstellen van autoschades. Die liefde komt niet uit de lucht vallen: zijn vader Ben was trots eigenaar van een succesvol autoschadebedrijf. Teun huurt een stukje van zijn vaders loods en gaat aan de slag.

Bijna twintig jaar later, in 2022: in een grote loods met parkeerplaats en een modern kantoor werkt Teun met collega’s Zico, Ruud, Ad, en Tim nog steeds elke dag vol overgave aan herstelwerk van de allerbeste kwaliteit. Teuns vader Ben wandelt regelmatig nog even binnen. Apetrots, natuurlijk.

groep vanacht

Ons team 

Persoonlijke service en betrouwbaarheid staan bij ons bovenaan. Teun, Ad, Ruud, Zico en Tim nemen alle zorg voor je uit handen en leveren elke auto weer in perfecte staat af. We zijn secuur, oprecht, persoonlijk en blijven ons ontwikkelen. Harde werkers, techneuten pur sang.

Teun

Teun

De kracht achter Van Acht. Zijn bedrijf voelt als zijn kind. Teun krijgt ontzettend veel energie van persoonlijk contact en écht tevreden klanten. Met de jaren werd Teun ook een groot camperfanaat; op een zeldzame vrije zaterdag rijdt hij met vrouw Imke en dochters Merel en Linde het liefst de Zeeuwse duinen tegemoet.

Zico

Zico

Ontmoette Teun in het café en kwam al op zijn achttiende bij Van Acht terecht. Zico ontwikkelde zich tot een talentvolle autoschadespecialist en heeft veel kennis van elektra. Werken is zijn hobby; hij is het liefst in de garage. En hoewel Zico verzot is op auto’s en motoren, komt hij elke dag op de fiets naar zijn werk.

Ruud

Ruud

Begon op zijn zestiende aan zijn eerste klus als schadehersteller en zit inmiddels al 29 jaar in het vak. Ruud begon in de loods bij Teuns vader en is na een kleine tussenstap weer teruggekomen bij Van Acht. In 1992 werd hij bekroond tot een van de beste spuiters van Nederland.

Ad

Ad

De grappenmaker van het stel en een ontzettende vakman. Ad zit al 21 jaar in het vak en legt de lat hoog. Hij leerde het vak van Teuns vader en kwam, net als Ruud, ook in die tijd al bij Van Acht terecht.

Tim

Tim

De Benjamin van Van Acht Autoschade en een absolute aanwinst voor het bedrijf. Tim gaat als een speer. Hij volgt zijn BBL opleiding bij Van Acht en leert er alles op het gebied van schadeherstel en klantcontact.

Al 15 jaar specialist in de schade.