Oldtimerrestauratie

Trotse eigenaar van een prachtige oldtimer, maar kan ‘ie wel een nieuw jasje gebruiken? Of is de auto van uw dromen nodig aan een flinke beurt toe? Wij restaureren uw oldtimer met ontzettend veel plezier en liefde voor het vak – of u nu een oude Porsche, Amerikaan, Morris Mini of roestige oude Kever in de garage hebt staan. Als liefhebbers onder elkaar bespreken we uitvoerig de mogelijkheden en maken we samen een compleet restauratieplan. Ook met motoren en oude scooters of bromfietsen gaan we graag aan de slag

Restauratie

Restaureren van een Oldtimer

Voor het restaureren van iedere Oldtimer gaan wij zeer secuur te werk. Wij stellen samen met u een restauratieplan op, waarna wij aan de slag kunnen met al uw wensen. Per auto wordt specifiek gekeken naar de mogelijkheden die de auto heeft. Onze vakkundige experts hebben de nodige ervaring met het restaureren van de meest mooie Oldtimers. Zij schrikken dan ook niet meer van de tegenslagen, waar een beginnende klusser van zou vastlopen.

De garanties van Van Acht Autoschade

✔️ Gratis vervangend vervoer en snelle haal-en-breng service

✔️ Standaard 4 jaar garantie op het herstelwerk

✔️ Dekking bij alle Nederlandse verzekeringsmaatschappijen

✔️ Korting op het eigen risico

✔️ Vakkundige oplossingen en herstelwerkzaamheden door specialisten met jarenlange ervaring

Oldtimer spuiten

Buiten het restaureren van Oldtimers, zijn wij ook gespecialiseerd op het gebied van spuitwerk. Wanneer u uw Oldtimer wilt herstellen naar zijn originele staat, is een spuitbeurt vaak een van de benodigde gebeurtenissen. Bij een spuitbeurt hoeft u niet met de kleurcode aan te komen. Wij hebben geavanceerde apparatuur die zeer nauwkeurig de kleurcode kunnen uitzoeken. Zo kunnen wij iedere Oldtimer er weer gloednieuw uit laten zien. Wij laten hem zelfs blinken!

 

Contact opnemen

Heeft u vragen of wilt u sparren over de mogelijkheden? Schroom dan niet en neem contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken of eenvoudig online een afspraak maken. Onze experts nemen graag de mogelijkheden en de wensen met u door. Zo is er voor iedere Oldtimer opknapbeurt ruimte bij Van Acht Autoschade!

Al 15 jaar specialist in de schade.